23 mei 2016

Grafische Vormgeving

Onze jongeren hebben heel veel vaardigheden die zijn terug te vinden in onze producten. Wij hebben uiteraard wel uw opdrachten nodig.

 Grafische vormgeving

Onze medewerkers geven vorm, kleur en inhoud aan uw huisstijl en publieke uitingen. Wij kenmerken ons door professionaliteit, passie, gedrevenheid en een groot inlevingsvermogen.

Magazines en Flyers

Brochures en Flyers

Voor onze jongeren is grafische vormgeving nooit een doel op zich. Het geheel moet naadloos aansluiten op uw wensen en bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen. Onze Stichting hanteert een studio tarief voor Grafische vormgeving van 35 euro per uur. Door ons in te leven in uw organisatie en – misschien nog belangrijker – in uw relaties vinden wij altijd een prachtige balans tussen uw wensen en ons advies. Wij verzorgen de opmaak van uw magazine, website, vormgeving, advertenties zowel offline als online,  van huisstijlen/logo, drukwerk begeleiding, advertenties, flyers, brochures, jaarverslagen en nieuwsbrieven.

Wij kunnen ook uw herinneringsboek, rouwboek, of familieboek voor u vormgeven. Ook is het mogelijk uw e-book door ons te laten opmaken en online zetten.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Zie ook onze aanlever specificaties drukwerk.