6 augustus 2015

Doelgerichte en Sociale Werkwijze

Wij vinden dat alle mensen een kans verdienen op de arbeidsmarkt, dus ook mensen met een beperking.
Header-Meewerkensite1

Onze Stichting heeft tot doel drukwerk, webdesign en administratieve ondersteuning te leveren, en hiermee een goede dagbesteding voor mensen met een beperking te realiseren.
Ook helpen wij scholieren zonder startkwalificatie zich te bekwamen, en een realistisch beeld op te bouwen van hun (on)mogelijkheden zodat ze zicht krijgen op een toekomst.

Voor mensen die langere tijd buiten de arbeidsmarkt hebben gestaan hebben wij participatietrajecten waarin ze een opstap kunnen maken naar een baan. Wij geloven in mensen en vertrouwen er op dat u met uw opdrachten onze medewerkers de kans geeft werkervaring op te doen. Hierdoor wordt hun kans op een baan aanzienlijk groter.

Onze producten zijn van goede kwaliteit, hierin zult u geen verschil bemerken met andere aanbieders in de markt. Ons tempo ligt alleen een beetje lager waardoor wij geen spoedklussen kunnen accepteren.

Het kan zijn dat u wel een medewerker met een arbeidshandicap in dienst wilt nemen, maar hier geen geschikte werkomgeving of begeleiding aan kunt bieden. In overleg kunnen we kijken of wij een werkplek kunnen bieden met begeleiding op maat. U levert het werk en dienstverband.

Wij hebben onze eigen coaches en werken samen met diverse partners. Maak gerust eens vrijblijvend een afspraak en wees welkom bij Meewerken!
« | Home Grafisch ontwerp | Online Marketing| Webdesign »