12 augustus 2015

Wil je ook bij ons werken?

Wil je ook bij ons werken?

Kandidaten die graag bij ons willen komen werken kunnen zich bij ons aanmelden (zie contact pagina).

Het is echter niet zo dat we iedereen (gelijk) kunnen plaatsen.  Je hebt een aantalbasis vaardigheden nodig. Zo moet je bijvoorbeeld zelfstandig hierheen kunnen komen. Ook willen wij  graag van je weten wat je passie is, wat je wilt doen in de toekomst en waar we aan moeten werken. Na een kennismaking ben je welkom om eens een dagdeel mee te komen werken. Zo kun je zien of wij goed bij je passen. Als dat het geval is moeten we het papierwerk in orde maken en kan het soms even duren voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt. Wij houden deze tijd echter zo beperkt mogelijk.

Cirkel-mensen

 

 

Zoek je een leuke zinvolle dagbesteding?

Ben je op zoek naar een dagbesteding die werk gerelateerd is en waarbij je opdrachten uitvoert voor de eigen organisatie maar ook voor derden? Kom dan eens kijken bij ons. Je hebt een indicatie dagbesteding nodig voor tenminste twee dagdelen per week. En uiteraard ben je geinteresseerd in het werken op de computer. Wij begeleiden je op maat en houden korte lijnen met je (zorg)netwerk.

Zit je in de bijstand en wil je weer werknemersvaardigheden op doen?

Via Werk en inkomen kun je in aanmerking komen voor een participatiebaan. Wij werken hiervoor samen met de gemeenten, Amersfoort, Soest, Baarn en Bunschoten. Woon je elders dan kunnen we altijd kijken of we een maatwerkoplossing kunnen vinden.


Stageplaatsen

Wij kunnen regelmatig plekken bieden aan stagiaires. Wij hebben plek voor:

  • leerlingen van het grafisch lyceum
  • HBO MWD ers
  • MBO administratief
  • MBO marketing

Neem gerust contact met ons op!

 

 

« | Home | »